28. januar 2023

Personværninformasjon & Informasjonskapsler

Informasjonskapsler/cookies

En informasjonskapsel er en liten fil som alle som surfer på internett kan motta fra ulike nettsteder som besøkes. Kapslene lagres på datamaskinen eller enheten du bruker når du besøker nettstedet vårt.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på vårt nettsted samtykker du i at det lagres informasjonskapsler via din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på vårt nettsted ikke fungerer optimalt.

Søk og nettstatistikk

Vi lagrer informasjon om søkeord du benytter i søkefunksjonen på vårt nettsted. Vi analyserer også brukermønsteret til de som besøker nettstedet vårt. For å innhente og analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Vi bruker informasjonen til å forbedre innhold og navigasjon for brukere av nettstedet vårt.

Informasjonen om bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til personlige opplysninger om brukerne, som for eksempel IP-adresse.

Data fra Google Analytics lagres på egne servere hos Google. Data deles ikke uten vårt samtykke, med unntak av gitte avgrensende situasjoner, som når det kreves ved lov for eksempel fra av politi eller domstoler.

Informasjonen vi samler inn kan ikke identifisere deg som bruker, og vil heller ikke bli delt med 3. part.